Nieuws


Ashram uit de Kunst!

7 maart 2017

Dat het Ashram College bol staat van kunst en cultuur valt te beleven tijdens de "Ashram uit de Kunst"-week op het Ashram Alphen. Van vrijdag 10 t/m vrijdag 17 maart worden de schoolexamens gehouden van onze kunstvakken en dat betekent extra veel kunst en cultuur in de school.

Op vrijdag 10 maart vindt de aftrap plaats van de "Ashram uit de kunst"-week. Er zijn dan twee korte voorstellingen drama die ontstaan zijn uit het schrijven van een profielwerkstuk (PWS). Maandagmiddag 13 maart wordt om 17.00 uur de "Ashram uit de Kunst"-week officieel geopend met expositie van beeldend werk van leerlingen van alle niveaus. Deze expositie kan de gehele week, dus ook bij de andere presentaties, bezocht worden. Vrijdag 17 maart zal deze unieke en enerverende week afgesloten worden met een bijeenkomst voor alle leerlingen die gepresenteerd hebben en alle medewerkers die hieraan meegeholpen hebben. Met een optreden van oud leerling Jitske Pool en een fotocompilatie van de presentaties van "Ashram uit de Kunst" gemaakt door oud leerling en beroepsfotograaf Marissa Splinter, willen we deze kunstweek een feestelijke afronding geven.

Programma

Vrijdag 10 maart, 15.00 uur, aula, PWS-presentatie van Alexa Zweerus & Esther Vrugt en van Noa Swinkels & Anouk Vermeulen.
Maandag 13 maart, 17.00 uur, kleine balie, officiële opening expositie beeldende vorming, alle niveaus.
Maandag 13 maart, 19.00 uur, aula, presentatie 4 vmbo drama
Dinsdag 14 maart, 19.00 uur, lokaal 013, presentatie solo's 5 havo drama
Dinsdag 14 maart, 19.30 uur, aula, presentatie 6 vwo muziek
Woensdag 15 maart, 18.00 uur, aula, presentatie 5 havo drama
Donderdag 16 maart, 18.00 uur, aula, presentatie 5 havo drama

« ga terug