Google Apps for Education 

Het Ashram College in Alphen aan den Rijn organiseert op 6 en 7 mei 2016 samen met het internationale EdTechTeam de summit Google Apps for Education. Het EdTechTeam reist de hele wereld over om de didactische toepassingen van Google Apps for Education en andere praktische toepassingen van onderwijstechnologie (o.s. robotica, iOS, SMART amp) met onderwijsprofessionals te delen. Voor het eerst komt de summit naar Nederland. Het Ashram College voelt zich zeer vereerd om het tweedaagse evenement in de school te mogen ontvangen.

Workshops didactische toepassingen Google Apps for Education

Tijdens het evenement worden er workshops over de didactische toepassingen van de Google Apps for Education gegeven. In kleine groepen maken de google gecertificeerde trainers de deelnemers wegwijs in de mogelijkheden van de apps en de voordelen voor het onderwijs. Zo zijn er interactieve sessies over onder andere het werken met digiboard software van SMART Technologies, Google’s eduaction apps, Google Classroom en werken met Chromebooks en/of iPads.

Voor wie:

Docenten, leerkrachten, systeembeheerders, medewerkers en schoolleiding van basisscholen, middelbare scholen, MBO, HBO en universiteiten. Kortom de summit is voor alle professionals in het onderwijs.  

Meer informatie en inschrijven: 

nl.gafesummit.com